Маски за предпазване от слънчевите лъчи - фейскини, са най-новият моден

...
Маски за предпазване от слънчевите лъчи - фейскини, са най-новият моден
Коментари Харесай

Вижте най-новия моден аксесоар срещу рекордните жеги

Маски за предотвратяване от слънчевите лъчи - фейскини, са най-новият фешън аксесоар в Пекин в рекордните жеги, заяви Ройтерс.

Фейскините са маски, които покриват цялото лице и имат дупки единствено за очите и носа. Напоследък те станаха изключително известни измежду китайците, дружно с тип специфични ръкави за покриване на ръцете, както и широкополи шапки и леки якета, направени от плат, който защищава от ултравиолетови лъчи.

Докато температурите се повишават над 35 градуса по Целзий в някои елементи на Китай, жителите и посетителите на азиатската страната започнаха да употребяват портативни вентилатори и да се покриват, с цел да избегнат слънчевите лъчи. Някои от шапките, които хората носят, даже са с вградени вентилатори.

" В съпоставяне с времето преди пандемията от COVID-19, тази година е доста, доста по-добра от предходните години. Обемът на продажбите несъмнено е повишен многосега “, сподели китайски продавач в магазин за шапки.

Доста дами в Източна Азия избират да имат светла кожа, а слънцезащитните артикули са особено известни и в прилежащите на Китай страни като Република Корея.

" Основното ми безпокойствие са потенциалните кожни болести или появяването на слънчеви петна “, сподели 17-годишната ученичка Ли Сюян, която също носи маска, с цел да отиде в туристическа зона в Пекин, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР